ممیزی داخلی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی FSMS 9302

ممیزی داخلی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی

ISO 22000:2005

Food safety management systems (Internal Audit)

(FSMS)

food safety management system

موضوع

سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی (FSMS)

ایمنی مواد غذایی به وجود خطرات ناشی از مواد غذایی در زمان دریافت توسط مصرف کننده مربوط است. از آنجایی که بروز خطرات ایمنی مواد غذایی می تواند در هر مرحله ای از زنجیره تامین مواد غذایی اتفاق بیفتد به کارگیری کنترل در سراسر زنجیره مواد غذایی ضروری است. بنابر این ایمنی مواد غذایی دامنه ای از کشاورزان، تولید کنندگان خوراک دام و تولید کنندگان اولیه تا بسته بندی، حمل و نقل، انبارداری مواد غذایی و پیمانکاران فرعی برای خرده فروشی و همچنین ارائه دهندگان خدمات ذیربط نظیر تولید کنندگان تجهیزات، مواد بسته بندی، مواد پاک کننده، افزودنی ها و مواد تشکیل دهنده را در بر می گیرد.

سیستم مدیریت ایمنی صنایع غذایی به وسیله کارشناسان صنعت غذا به نمایندگی سازمان های بین المللی و با همکاری کمیته CODEX (حاصل از همکاری سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل FAO و سازمان بهداشت جهانی WHO) تهیه شده است.

استاندارد بین المللی ISO22000 با بکارگیری اصول HACCP و ترکیب موثر آن با برنامه های پیش نیاز (PRP) و همچنین بکارگیری استاندارد مدیریت کیفیت ضمن کنترل وکاهش تمام عوامل خطرزای شناسایی شده به محدوده قابل قبول، باعث تحویل محصولی سالم به مصرف کننده نهایی و یا مرحله بعدی از زنجیره تولید می گردد. تهیه شواهد کافی به منظور اثبات قابلیت کنترل عوامل خطرزا در مواد غذایی بر اساس الزامات قانونی و همچنین الزامات مشتری از جمله موادی است که سازمانهای دخیل در زنجیره تولید به آن نیازمند می باشند.

دوره آموزشی ممیزی داخلی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی

شرکت کنندگان در دوره ممیزی داخلی ISO22000:2005 و HACCP این قابلیت را خواهند یافت تا مراحل زنجیره تامین مواد غذایی را کنترل کرده و از آن شواهد مورد نیاز تصدیق عملکرد را نمونه برداری کنند. در این دوره نقاط کلیدی استاندارد ارائه شده و ابزارهای ممیزی معرفی می گردد. دانش پژوهان طی این دوره با مراحل ممیزی داخلی از برنامه ریزی، تشکیل تیم ممیزی و تهیه چکلیست، تا اجرا، صدور عدم انطباق و ممیزی های پیگیری آشنا می گردند.

درباره مدرس

مهندس حسن علی بابایی خامنه

مهندس حسن علی بابایی خامنه، دانش آموخته مدیریت صنعتی گرایش تولید صنعتی می باشند. ایشان مدیر طرح و برنامه شرکت شیشه مینا بوده و سر ممیز سیستمهای مدیریت کیفیت، ایمنی و بهداشت شغلی، محیط زیست و ایمنی صنایع غذا و دارو می باشند. از جمله فعالیتهای ایشان می توان به مشاور، اجرا و استقرار سیستم های مدیریتی مخصوصا در صنایع غذا و دارو و همچنین آزمایشگاه های آزمون و کالیبراسیون می توان اشاره نمود. همچنین مقالات متعدد و کتابهای کاربردی و تحقیقاتی مختلفی از قبیل «کنترل موجودی و مدیریت انبار» و «اصول و روش هاي پياده سازي و مميزی 5S» از ایشان منتشر شده است. گفتنی است که ایشان مدرس دانشگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی بوده و همچنین سابقه برگزاری دوره های متعدد اکادمیک و کاربردی در موسسات آموزشی و دانشگاه ها، شرکت ها و کارخانجات مختلف را در کارنامه خود دارند.

Teacher more Information

سر فصل آموزش

اهم سر فصل های ملاحظه شده در این مجموعه آموزشی شامل:

  • مروری بر الزامات و پیش نیازهای سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO22000:2005
  • آشنایی با مبانی، مفاهیم و واژگان ممیزی سیستم ها
  • بررسی روند ممیزی از آماده سازی، برنامه ریزی، اجرا و گزارش دهی تا پیگیری اقدامات اصلاحی
  • آشنایی با فنون ممیزی و مدیریت برنامه¬های ممیزی مطابق استاندارد ISO19011:2011
  • تمرینها و کارگروهی جهت آمادگی برای اجرای عملی ممیزی داخلی

مشخصات این دوره آموزشی

نام دوره:

    ممیزی داخلی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی

    ISO 22000:2005

کد دوره:

    TP306114-9302

تاریخ و ساعت برگزاری:

    روز 93/02/27 ساعت 08:00-17:00

    روز 93/02/28 ساعت 08:00-17:00

    روز 93/02/29 ساعت 08:00-17:00

محل برگزاری:

    تقاطع خیابان شهید بهشتی و ولیعصر

گواهینامه:

    دارد

قیمت:

    280.000 تومان

تخفیف

  1. ثبت نام به موقع(DC030):در صورت ثبت نام دو هفته پیش برگزاری دوره، 20 درصد تخفیف ثبت نام به موقع برای دانش پژوهان منظور می گردد.
  2. تخفیف دانشجویی(DC020): دانشجویان می توانند ، از 20 درصد تخفیف دانشجویی بهره مند گردند. (جهت اطلاع از این تخفیف به صفحه تخفیفات مراجعه فرمایید.)
  3. ثبت نام گروهی (DC010): جهت اطلاع از این تخفیف به صفحه تخفیفات مراجعه فرمایید.

    نکته: دانش پژوهان گرامی می توانند از تخفیفات یک و دو به صورت همزمان استفاده نمایند.

roles


برچسب ها: Management system, Quality management system, Documantation, ارزیابی ریسک, Risk assessment, Food safety management systems , سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی, HACCP, ISO22000:2005, ISO 22000, internal Audit, ممیزی داخلی